En hurtig og nem kage

Det er ikke lige nemt at være gravid alle dage, for man har/får nogle gange bare lyst til at spise et eller andet bestemt og blodsukkeret går op og ned.

I går havde jeg været til møde i børnehaven og der serverede de brunkager – og min mave var ved at vende sig flere gange. Bare lugten af brunkager så er jeg klar til at hoppe ud af vinduet.

Men da jeg kom hjem, skulle jeg bare have noget kage og det har vi ikke i huset for så spiser jeg det. Så jeg prøvede noget jeg før har læst om men ikke prøvet. At bage kage i microovnen.

På google fandt jeg denne opskrift. Det tog 10 minutter fra jeg åbnede køkkenskabet og til jeg havde en kage på tallerkenen.

foto (23)

Udseendet af kagen er ikke noget at råbe hurra for, men den er lavet i en kop, så hvad kan man forvente. Smagen er ok, ikke en luftig let chokoladekage, men det var ikke vigtigt lige på det tidspunkt. Den er stor nok til at kunne deles af to personer.

Hvad mon det næste bliver der skal prøves at lave i microen ? har lige fundet en opskrift på mac n´ cheese og kan kun konkludere at jeg er ret træt af at vi ikke har nogle suppehorn på lager…..

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i hygge, Kage, Mad, Opskrift og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *