Slyngevugge

Så blev endnu en ting på to do listen, klar nemlig slyngevuggen.

Et gardin fra IKEA en gammel hoppegynge og lidt andre dimser er blevet til en vugge. Ås n glæder jeg mig endnu mere til at komme hjem fra sygehuse og putte en lille pige i vuggen. Så sover hun sikkert igennem i løbet af en måned. ( Det var sikkert fordi Bissen ikke havde en, at hun holdt os vågen de fleste nætter i et par måneder )

Billederne er taget her i aften mørket så beklager lyset.

IMG_1722[2] 2013-10-28 22.54.55

Jeg har bl.a. fundet inspiration her, her og her

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bisserøv, Sy, To do- ta da og tagget , , . Bogmærk permalinket.

8 svar til Slyngevugge

 1. Jonna skriver:

  Åh Anette, den bliver I helt sikkert glade for. Da Msgnus var 5 uger fik vi vores og ENDELIG sov han lidt mere og mor ku få en kop varm kaffe i løbet af dagen hehe;) GENIAL opfindelse:-)

 2. Karen Elisabeth skriver:

  Den er da blevet noget så fin :0)

 3. Skønt med en hjemmelavet slynge!- Er helt sikker på, at den gør en forskel 😉

 4. Stinemor skriver:

  Hvor er den blevet fin. jeg kan rigtigt godt lide effekten med bladene på stoffet 🙂
  Jeg har også lavet rigtigt mange slyngevugger gennem de sidste tre år, for det er altså den bedste opfindelse!
  Af mine erfaringer vil jeg lige dele to ting som du kan bruge eller lade være 🙂 For det første vil jeg virkelig anbefale dig at købe en rigtig fjeder. Jeg ved godt at mange bruge en hoppegyngefjeder, men den udløses først ved langt højere vægt end en fjeder til en slyngevugge der allerede udløses ved 3-5 kg. Derudover har fjederen til en hoppegynge en lille diameter og giver ikke de samme rolige vug som en fjeder med stor diameter gør. En hoppegryngefjeder er altså meget mere “hård” 🙂
  Af sikkerhedsmæssige grunde vil jeg også binde en stump reb fra slyngeringen gennem fjederen og op, hvis nu det frygtelige skulle ske at en af tingenene går i stykker.

  Blot inputs herfra 🙂

  • Anette skriver:

   Tak for input – jeg har købt en alm. fjeder, men synes den virker hårde end den fra hoppegyngen. Så jeg tænker at vi prøver med ad når hun kommer til verden 🙂

   Vil helt sikkert binde noget i, så den ikke falder ned – det havde jeg ikke tænkt på.

   Tak for input 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *