Julepynt

Jeg må gerne julepynte tidligt i år – for man kan jo aldrig vide hvornår lillesøster dukker op. Så jeg har bestemt at den 15 nov. må jeg begynde at pynte hele hytten med jul ! Jeg elsker jul !

Der findes super mange fine hæklede juleting, og når jeg nu alligevel sidder i sofaen en hel del – så kan man jo afprøve nogle af opskrifterne.

Igår blev til det denne rigtig fine peberkagemand. Opskriften er lavet af Lene, hvor du finder link til opskriften. Jeg har før erhvervet mig et af Lenes mønstre, og synes der er sat super flot op og er til at forstå.

Her er min første hæklede peberkagemand

foto (26)

Der er plads til forbedringer. Måske er du på udkig efter julegave  ideer, det er tiden ved at være til. Tror jeg vil hækle den i dobbelt-garn næste gang og på en større nål.

Hvad laver i andre af julepynt ?

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Hækle, hygge, Indretning, Jul og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

3 svar til Julepynt

 1. Karen Elisabeth skriver:

  Hæ hæ… Nogle år laver jeg kun adventskransen, og andre år går jeg amok i hjemmelavet…

  Men når alt bliver gemt, så fylder det jo en del herhjemme – også når det ikke er i brug

 2. Marina skriver:

  De er bare så søde. Selv orker jeg simpelthen ikke jul før 1 advent for jeg vil så gerne have lov til at nyde efteråret. Lige som sagerne står hjemme hos jer kan kan jeg nu godt forstå du vælger at gå tidligt igang.

 3. Christina skriver:

  Åhh ja, med en baby på vej, så skader det ikke at være i god tid. Held og lykke med ankomsten af den lille ny.
  Kh Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *