Mammashop.dk

Jeg har før skrevet om hvor svært jeg synes det er, at finde ventetøj der passer når man er stor i forvejen og i mit tilfælde også høj.

Men det har Mammashop.dk ændret min syn på. Jeg har testet et par af deres ventebukser. jeg havde ellers forventet at skulle gå i leggins og haremsbukser hele min graviditet. Men det behøver jeg slet ikke, for de her bukser kan jeg rent faktisk passe. Man kan få de her jeans helt op til str. 50. I linningen kan man ved hjælp af en elastik, stramme bukserne ind eller ud efter behov. Og så er de lange – når man er 180 og har lange ben så er der ikke noget værre end, at få et par bukser på der stumper lidt, eller hvor man ikke kan have det mindste hæl på sine sko. Men de her bukser har jeg været nødt til at lægge op. Det eneste jeg ikke kan lide ved dem, er at det mavebælte der er på bukserne, skære maven på et lidt uheldigt sted, så det er meget tydeligt at se når man har en stram top på. ( som man kan se op billed nr.2)

2013-10-12 15.26.35

Ja det er ikke nemt at tage billeder af sig selv i aftenlys og med mobil og kæmpe mave

2013-10-12 15.26.05

 

Jeg har siden jeg har testet bukserne, været en del på Mammashop.dk for at købe lidt forskellige ting men også for at lave ønskeseddel til min fødselsdag lige om lidt og til jul. De gange jeg har handlet der er varerne kommet hurtigt efter bestilling. Man kan også op trustpilot læse om en masse andre kunder der har haft den samme gode oplevelse som mig.

Udover ventetøj, forhandler de bl.a. også ammetøj, undertøj og ting til baby.

Indlægget er lavet i samarbejde med Mammashop.dk

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *