Sko, sko, og atter sko

En hver kvinde elsker jo sko, sådan lyder klicheen i hvert fald. Men her i huset har manden flest par. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide sko, jeg er bare lidt kræsen, nærig og har store fødder Smiley

Jeg køber derfor ofte sko i Deichmann. Her synes jeg at der er et bredt udvalg og til overkommelige priser og mange gange i str. 41.

Men jeg er begyndt at dykke længere ned i butikken end jeg tidligere har gjort – nemlig til der hvor de har sko til børn . E bruger jo en hel del sko på et år. Der skal jo gerne skiftes ude fra sæson til sæson og fødderne vokser jo som ukrudt. Så dem hun har brug om efteråret kan ikke bruges det kommende forår. Et hurtigt kig på siden resulterede i disse nye sko på ønskesedlen.

t_p_100 (1)

 

t_p_100

t_p_detail

Alle billederne er lån på Deichmann.dk

Ved at kigge rundt på siden, fandt jeg også ud af at fragten er gratis, hvilket bestemt ikke er så dårligt, og nemt kunne resultere i at E fik nye lyserøde vinterstøvler til når vejret bliver endnu koldere.

Deichmann sko er en virksomhed som blev grundlagt i 1913 og har i deres værdier beskrevet at de som virksomhed skal tjene mennesket, både deres kunder, men også deres medarbejdere. De vil gerne være en virksomhed som også har et engagement i samfundet. bla. Mødrehjælpen, så for hvert par børnesko man køber, vil der blive doneret 10 kr. til mødrehjælpen. Det er værd at tænke over næste gang du køber et par børnesko hos Deichmann.

´Indlægget er uarbejdet i samarbejde med Deichmann´

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *