Adventskrans

Jeg har før tænkt, at det der med at binde sin egen krans måtte være nemt. Ofte er de kranse man kan købe i supermarkederne ikke super pæne.

Så i år ville jeg lave min egen krans. Jeg købte en halm krans for et stykke tid siden, og så har den stået lidt og leet  af mig, for jeg kunne ikke helt overskue hvad jeg skulle gøre ved den og hvor meget gran der man skulle bruge. Badut kom mig til hjælp, med en vejledning til hvordan man binder grannet fast.

Efter lidt asen og massen blev kransen færdig, så skulle den bare lige pynttes. Årets pynt blev meget simpelt. Julestjerner fra sidste år og hvide lys.

foto 2 (2)foto 3 (2)

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i hygge, Jul og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *