Slowmotion/terminsblues

Alt står lidt stille hjemme nu hvor vi er gået ind i overtiden. Havde termin i søndags – og selvom man godt ved at det bare er en dato, så bliver man lidt trist når man kommer der til og baby ikke indfinder sig. E kom heller ikke til tiden, men det var sommer, og der var sol. Kan mærke at mørket tager meget af min energi og bæknet gør at jeg ikke kan gå en dejlig lang tur som jeg kunne sidste gang. Hvor jeg dagligt gik ned i Brugsen og købte en københavner-stang og gik hjem igen. Det gør man ikke helt på samme måde om vinteren og med et bækken der gør ondt.

Men lidt sker her der. Jeg har fået lavet et barnvognsophæng som lillesøster kan ligge og kigge på når hun er i barnevognen.

2013-12-04 22.10.46

Der sker små ting hver dag – men de går meget langsomt….

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Baby, Hækle og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Slowmotion/terminsblues

  1. Karen Elisabeth skriver:

    Åhh – hvor jeg kender det *knus* Har dit hospital den der max 10 dage over tid politik? For så ved du da i hvert fald hvornår du helt sikkert ikke skal vente længere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *