Tordensky

Kald mig bare Bodil i disse dage…. Jeg føler mig snydt, havde termin d. 8 og hun er ikke dukket op endnu. Dt hvde nok været lidt nemmere hvis ikke jeg havde haft bækkenløsning og kunne komme ud og rundt. Men jeg kan ikke holde til at gå til bussen, eller til at gå rundt i byen. Kan ikke lave meget andet end at gå rundt herhjemme.

Men i dag endte jeg med at blive så sur på min krop at den fand.. ikke skulle styre mit liv. Så måske det ikke er så dårligt at være en lille tordensky altid.

Juletræet er blevet sat til tørre på badeværelset efter at have stået ude i haven nogle uger.

foto (30)

Der er dej klar til norske klejner, som vi elsker her i huset.

Der er blevet gjort rent i køleskabet og om lidt står stuen for tur inden Bissen ( som er den skønneste drillenisse i denne tid, som synger julesange hele tiden Smiley ) kommer hjem og vi skal pynte juletræet.

 

Men vi ved at lillesøster senest er her på søndag….

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *