Barselsbobbel

Ja det er her jeg er. Inde i min lille bobbel.

Der er stilhed på bloggen ikke med min gode vilje, vil så gerne skrive en masse og lave en masse kreative ting. Der er mange indlæg der hober sig op i min hjerne. Men de kommer ikke rigtig ud på tastaturet.

Vi har i et par uger været bombet tilbage til stenalderen. Bekymringer om Viben og hendes vægt. Tanker om amning, kan jeg amme, skal jeg amme og for hvilken pris. Men nu er vi ved at være ovenpå og har accepteret at jeg måske ikke kommer til at amme i det omfang som jeg gerne ville. Men hold op, hvor har jeg brugt mange timer ( endnu engang ) på at gruble over om der er nok mælk og om det er næringsrigt nok. Vibe er ikke en lille pige, og hun er sulten og skulle fra starten bruge en masse mad og det var der ikke. Følte at jeg sad i sofaen hele tiden, med en ulykkelig pige og en ulykkelig mor, som følte sig utilstrækkelig.

Vibe og jeg er ved at lære hinanden at kende og ved at få en ´rytme´, jeg ammer stadig, men vi har samtidig slået os på flasken. Hvilket betyder at vi nu sover om natten, nogle dage hele natten. Men når man først er i seng mellem midnat og kl 2, så er natten ikke så lang med en storesøster der står op mellem 6 og 7.

2014-01-20 14.08.22

Nå ja, så har vi brugt tid på at være 4 i stedet for tre. Elina elsker sin lillesøster og vil gerne kysse og kramme hele tiden. Men samtidig er det nogle gange dumt at have en lillesøster. Men vi håber det bliver sjovere for hende med tiden. Smiley

1526294_10151797033885756_718834431_n

Undskyld der er langt mellem indlæggene det bliver måske bedre med tiden….

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Baby, Bisserøv, Lillesøster, Vibe og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Barselsbobbel

 1. Jonna skriver:

  Åh ja, det amning kan fylde så meget i tid og tanke.
  Godt ai er ved at

 2. Jonna skriver:

  Hov, godt I er ved at lande et sted.
  Kh Jonna

 3. Stinemor skriver:

  Hvor er hun dog en skøn lille én – og hvor er storesøster pludselig stor! Jeg havde slet ikke de bekymringer, om jeg havde mælk nok. Snarere tværtimod, fordi jeg havde for meget så hun foråd sig. Pointen jeg vil frem til er, at man altid altid altid vil være i tvivl om, om man nu gør det hele godt nok. Jeg synes det lyder som en god idé med lidt ekstra mælk i en flaske, så der er mere overskud til at være en glad og nærværende mor for begge piger og ikke kun for hende, der hele tiden skal ammes og alligevel er ked af det.

 4. Karen Elisabeth skriver:

  Den boble, den kender jeg godt…

  Der begyndte først at komme lidt “hverdag” her da Arn blev en 5-6 uger… Men nu begynder der at ske lidt.
  Huset bliver holdt bedre, maden er mere interessant, tøjet bliver vasket OG lagt sammen, og de kreative projekter er begyndt igen, dog ikke i helt samme omfang som før fødslen…

  Men det er rart, og det skal også nok komme for dig…

  Hun ser dejlig ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *