Romantik

Til maj, skal vi holde barnedåb og bryllup – og vi glæder os. Jeg er gået i gang med at kigge på pynt til dagen. Og når man sidder i sofaen 5-6 om dagen kan man jo lige tjekke blogs, instagram og pinterest igennem.

På Pinterest har jeg fundet mange billeder af noget af det jeg godt kunne tænke mig til vores barndåb og bryllup.

Det skal bare være en meget afslappet dag, med familie og venner, men lidt pynt skal der da være Smiley, der blinker

 

PicMonkey Collage

(alle billederne er fundet på Pinterest)

I februar går jagten ind på at finde en kjole sammen med min mor….

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Bryllup og tagget , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Romantik

  1. Heidi skriver:

    Hvor bliver det spændende – til sommer har vi også besluttet os for at vi gifter os samtidig med at ham i maven skal døbes. Jeg glæder mig til at finde på pynt og finde en sød sommer kjole da jeg har besluttet mig for at jeg ikke skal have brudekjole på.
    Du må have en god dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *