Mosters kanelkage

Da jeg var barn bagte min moster altid den samme kanelkage når vi var på besøg hos dem. Jeg har ikke tænkt på den kage i mange år, men for et par uger siden dukkede den op i min bevidsthed igen… og i går blev den bagt endnu en gang.  Det er en super lækker og svampet kage som smager fantastisk – men sund er den nok ikke.

foto (32)

Og hvis nu der er nogen der kunne tænke sig at prøve den også så finder du opskriften lige her. Da jeg ikke er så glad for kaffe har jeg brugt vand i stedet for kaffe.

 

Vibe og jeg havde lovet at tage kage med ind på seminariet til min klasse. Vi er tre der inden for fire måneder har fået en lille en, så vi havde aftalt at mødes med klassen inde på skolen, så vi kunne vise de små frem.

Jeg må indrømme at jeg synes det er meget underligt ikke at være en del af klassen længere og at jeg til sommer skal starte på et nyt hold. Håber det er lige så åbent et hold som det jeg hidtil har været på. Men først skal jeg nyde et halvt år endnu på barsel 🙂

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Mosters kanelkage

  1. A+K/Venterpaavin skriver:

    Åh, jeg elsker kanelkage – især pga. kaffeglasuren B-)

    – Anne

  2. Stinemor skriver:

    Jeg kan godt forstå, det er svært at skulle starte på et andet hold. Jeg gjorde det samme, men det er nok lidt anderledes på uni da man hurtigt spredes for alle vinde.
    Og sikke en lækker kage. Den ser dejlig snasket ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *