Den lille sult

 

Når Elina kommer hjem fra børnehave, tit allerede på vejen hjem fra børnehave, snakker hun om hvad hun gerne vil have at spise når hun kommer hjem. Tit bliver det bare noget hurtigt og forældrene vil gerne at det også er noget sundt, men den unge dame er ikke glad for frugt. Derfor bliver der spist mange knækbrød.

Vi har været så heldige at få lov til at teste de nye Cheez Dippers med fuldkorn fra Den Leende Ko. De har sjove hoveder var noget af det først Elina sagde da hun fik pakken op. Det næste hun sagde efter hun smagte dem var ´mums´. Så de er godkendt af en kikse kender Smiley Det eneste hun klager over er at der ikke er nok kiks til osten, men det kan klares med en halv knækbrød til den resterende ost.

2014-02-11 16.06.27-12014-02-11 16.07.30

På folien inde i pakken er der bogstaver, og med en lille pige der synes bogstaver er meget spænende for tiden, har det givet flere snakke om hvilket bogstav det er og hvem der starter med bogstavet. På Den Leende Ko´s hjemmeside kan man se mere om hvad bogstaverne er til.

2014-02-11 16.06.40

Som man kan se på nedenstående billede bliver indholdet fortærret til den sidste krumme og ost er væk.

2014-02-10 17.16.35

Indlægget er sponsoreret men meningerne er vores egne….

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Den lille sult

  1. Kingbo skriver:

    Ja der burde være lidt mere “brød” til osten, det har jeg også oplevet med mit barn, men produktet smager dejligt, og børnene elsker det, og vi ser også tit på de bogstaver der er på bagsiden af folien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *