Julekonfekt

Her i huset elsker mig mand og jeg at lave konfekt og forleden fik jeg den ide om at vi kunne lave Snickers selv – for da Vibe har fødselsdag på lørdag, skal vi have gæster og de skal jo ikke have det konfekt som de også får til jul. Jeg fandt den her opskrift hos Heidi og det kan godt være det tager lidt tid at lave, men det smager skønt.

2014-12-17 20.01.23

I år skal der laves en del konfekt, jeg var så heldig at vinde en give away hos Annette, hvor jeg vandt et gavekort til Bagetid.dk, en masse forme fra Cups4cakes ( og nogle skal bruges på lørdag og andre skal med Vibe i vuggestue ) og til sidst men ikke mindst vandt jeg en masse ting fra Dansukker.

2014-12-12 19.30.23

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Chokolade, hygge, Jul, Mad, Opskrift og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *