Vi juler

Vi juler, men det er ikke blevet til så meget endnu. Det handler mest om at jeg er rimelig udkørt efter at være startet i praktik. Så når man de fleste dage først er hjemme 16.30 eller senere. Så er at energien ved at være brugt for den dag – og weekenderne har været meget booket – og det er de kommende weekender også.

Jeg elsker ellers julen, og gad godt vi var kommet mere i gang og havde mere overskud til, at lave juleting med Elina. Jeg har lovet at vi skal bage, det skal vi bare nå. Måske vi lige kan klemme det ind inden mosters fødselsdag på lørdag. Ellers må vi gøre det i næste uge inden Vibes fødselsdag og mellem jul og nytår.

Jeg har lavet lidt dekorationer, Elina har også lavet nogle, men dem har hun foræret væk inden jeg kunne nå at tage billeder af dem. Så i må nøjes med billeder af mine.

 

2014-11-30 21.41.022014-11-30 21.41.262014-11-30 22.00.57

( og vi havde ikke nok lys )

 

Og næste år går vi i gang i november

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i blomster, Jul og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *