Høst

Bissen går i en rigtig dejlig børnehave, hvor de arbejder meget med de temaer der er i året. De har de sidste par uger arbejdet med temaet høst. Det har indebåret at vi som forældre har skulle medbringe frugt og andet der har været relateret med høsten.

En bedsteforældre har haft halmballer med, som er blevet flittigt brugt på legepladsen. Elina har haft blommer og æbler med fra farfars have.

Børnene har på skifte været med til at bage og lave forskellige ting såsom æblesmør og være med til bage. De har lavet collager og ophæng af diverse arter. De har set film om mejetærskere, til stor glæde for alle børn og nogle af fædrene var også meget fascineret.

Herhjemme har vi haft en pige der har haft stor glæde af at arbejde med temaet. Vi taler meget om hvad høst er. Hvad kommer fra træerne og hvad kommer fra jorden.

Hele temaet kulminerede i torsdags med en kæmpe høstfest i super godt vejr. Det var en rigtig hyggelig dag for både børn og forældre.

PicMonkey Collage

Nu glæder vi os til at følge det næste tema om kost og motion. – Der er en der sikkert bliver lidt udfordret på det motoriske.

 

 

 

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 svar til Høst

 1. Heidi skriver:

  Hvor lyder det bare godt med sådanne temaer, i Casper børnehave har de lige haft en uges tema om at vaske hænger – ikke særlig spændende 😉

  Håber nu når vejeret ikke byder på så meget ude leg – at de kommer til at sidde og lave lidt kreativ efterårs hygge med lim og papir. Vil gerne snart igang med lidt efterårs pynt derhjemme, men weekenderne bliver så hurtigt fyldt…

  • Anette skriver:

   Det kan være det ikke er så spændende at lære at vaske hænder, men det er jo en nødvendighed 🙂

   Ja, tiden går hurtigt og forsvinder bare. Er bange for at det snart er jul, hvilket pga. baby nok, bare betyder mere aktivitet….

 2. Stinemor skriver:

  Det lyder som et spændende emne for dem. Det er rart at høre, at der stadig er institutioner, hvor der er tid, overskud og økonomisk frihed til at lave sådanne projekter Thumbs up!

  • Anette skriver:

   Ja, det er dejligt at de prioritere at arbejde med en masse emner som børnene finder interessante. Men de er også gode til at hente hjælp hos forældrene, så det ikke hænger på dem økonomisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *