Nyt kontor eller en hydest til IKEA

Jeg har siden vi flyttede ind i vores dejlige rækkehus været så priviligeret, at have et helt værelse for mig selv til alle mine maskiner. Den tid er forbi, for den kommende storesøster har fået mit krea-værelse, da lillesøster skal have hendes gamle lille værelse.

Det har betydet at jeg er blevet forvist til repoet. Samtidig blev vi nødt til at finde løsninger til opbevaring af alt mit lort. Så vi drog i IKEA og kiggede os lidt omkring. Vi endt med at købe højskabe og køkkenbordplade fra deres nye køkkenserie.

Så nu er kontoret på repoet næsten klar. Der mangler lidt småting endnu. Måske skal bordpladen lidt længere ned ( men det tør jeg næsten ikke at sige til min kæreste der har kæmpet med at sætte den op ) ellers skal jeg have en pude at sidde på Smiley

Her er lidt billeder, dog taget med telefonen og i et halv dårlig lys….

 

IMG_1513

IMG_1508

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Nyt kontor eller en hydest til IKEA

  1. Heidi skriver:

    Hvor ser det bare godt ud. Hjemme hos os er det Flemming der har sit eget kontor, og nok kommer til at opgive det på et tidspunkt…
    Jeg ved slet ikke hvad vi skal gøre med plads til baby-tøj – jeg må ligt til at tænke lidt kreativet…

    • Anette skriver:

      Ja, det er svært at få plads til det hele og der er også mange ting der har måtte lade livet for at der var plads nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *