Vi går den mørke tid i møde

Så blev det den 1. oktober og mørket kommer tættere på. Elina synes for tiden at det er morgen omkring kl. 6 og vil gerne i børnehave med det samme. Så det får hun lov til ( og så kan jeg tage hjem og gå i seng igen.) Men det er nu mørkt når vi cykler afsted om morgnen. Elina har udover cykelhjelm også refleksvest på når vi cykler og hun vil også meget gerne have vesten på når vi skal hjem.

Forleden så jeg at hos Trygfonden kan bestille refleksser helt gratis. Så det tog mig ikke mange senkunder før der var bestilt nye refleksser som skal sættes på overtøjet og så skal der nok også en på cykelstolen. ( og mig )

foto (15)

De ser også meget sjove ud…. så mon ikke de får lov til at komme på tøjet Smiley

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Vi går den mørke tid i møde

 1. Heidi skriver:

  Så fik jeg også lige bestilt reflekser – tak for tipet 🙂
  … og rigtig godt tirsdag til dig

 2. Anja skriver:

  Så har jeg bestilt til alle dagpleje børnene…Tak for tippet Anette..
  Kh Anja.

 3. A + K = ♥ skriver:

  Hvor er de festlige 😀 Meget mere end de kedelige rubrikker jeg cyklede rundt med på skoletasken i 90’erne!

  – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *