Blogtræf

I lørdags var, som så mange andre til blogtræf. Jeg var på Virupskolen sammen med en masse søde kvinder. Rikke og Jonna havde arrangeret et mindre blogtræf, men et rigtig hyggeligt et af slagsen. Jeg synes at det var rigtig rart at man kunne nå at snakke med de fleste af deltagerne og vi kunne sidde rundt om et bord og stadig havde plads til symaskiner.

Jeg var på cykel, så der var ikke plads til symaskiner i kurven, så dem havde jeg ladet være derhjemme. I stedet havde jeg mit nye evighedsprojekt med – barnevogns-rombe-tæppe i nogle ret hidsige farver – men som Bissen har valgt specielt til hendes lillesøster.

IMG_1458[1]

Rikke og Jonna havde arrangeret at alle hade taget en ret med til et brunch bord og det var rigtig dejligt bare at kunne gå og småspise når det lige passede ind i de kreative sysler.

i havde fået at vide at de havde en lille overraskelse til os – og hvilken en. Vi havde alle en pakke med og udover det var en masse sponsorerede gaver. Jeg var så heldig ud over at få en flot makeup pung lavet af Camilla. Så vandt jeg i pakkelegen en termokande, en bog (´Straffen´), noget jeg ikke vil fortælle, for det skal gives videre til en julegave og sidst men ikke mindst to fede illustrationer som skal hænger over vores sofa.

IMG_1632[1]

Jeg fik ikke taget så mange billeder fra dagen, for pludselig var hele dagen jo gået, men lidt mobil billeder blev det da til.

IMG_1590[1]

IMG_1595[1]

 

Her listen over dagens sponsorer

 

Maja Hansen –

www.Baresso.dk

www.Hummel.dk

www.Aller.dk

www.Derma.dk

www.StofogStuff.dk

www.Goingdanish.dk

www.Badeanstalten.dk

www.Aura4laura.dk

www.Louisogludvig.dk

www.Ittallia.dk

www.Liebe.dk

www.Stofdepotet.dk

www.LindhardtogRinghof.dk

www.ByHornung.dk

www.KKrogh.dk

www.Aida.dk

www.Madbanditten.dk

www.Limedinbolig.dk

www.Abcleg.dk

www.xoeinding.dk

www.uldstedet.dk

Frøken piil – Rødby.

– See more at: http://www.bemydragonfly.dk/blogtraeffet-510-2013#sthash.FGlerJSj.dpuf

 

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Blogtræf og tagget , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Blogtræf

  1. Rigtig godt indlæg, som giver et fint indblik i den skønne dag på Virup Skolen!- det var nemlig superhyggeligt, og jeg bliver så glad når jeg møder oprigtigt kreative og inspirerende glade kvinder, der nyder at mødes og hygge og være kreativ:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *