Retnemt.dk

Kender du retnemt ?

Det gjorde jeg ikke indtil forleden dag, hvor jeg blev spurgt om jeg ville skrive noget om retnemt.dk. Jeg tænkte at det måtte jeg da lige finde ud af hvad var.

Du kan vælge mellem forskellige måltidskasser på Retnemt.dk og få dem leveret til døren. Du kan vælge hvilken dag du vil have leveret retten til, men du skal selv lave den, og du kan vælge om den skal være til 2 eller 4 personer. Man kan vælge mellem flere måltidskasser. Hver uge er der nye kasser at vælge mellem. Der er stor varietet i kasserne, så der er noget for de fleste.

I denne uge er der i ´RetBørnevenlig´ Gullash og rødder. Hvilke jo ikke ser så dårligt ud Smiley

62_middle

Hvis nu man ikke er en børnefamilie og måske skal have gæster fredag aften, så er man måske mere til ´RetLuksuriøs´ hvor man får ingredienserne til Perlehønebryst med lun julesalat – og hyldebærglace.

145_middle

Når menuen bliver sammensat er der tænkt meget over hvilke råvarer der bruges i retten, således at man bruger årtidens grøntsager og råvarerne har massere af smag. Samtidig er der lagt vægt på at retten skal være ernærings-mæssigt forsvarlig.

Kunne jeg finde på at bruge retnemt.dk – ja det kunne jeg godt, men ikke lige nu hvor jeg går hjemme og nyder at hygge om mine to og dagens oplevelse er at gå ned at handle.

”indlægget er udarbejdet i samarbejde med Retnemt.dk ”

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

2 svar til Retnemt.dk

  1. betina skriver:

    Det lyder virkelig smart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *