Tiden går så hurtigt

Det er nu over en måned siden jeg blev sygemeldt og jeg havde troet at tiden skulle bruges på en en masse kreativt. Men tiden er gået så hurtigt, og jeg havde nok lidt glemt hvorfor jeg blev sygemeldt. Det er jo fordi jeg ikke kan arbejde, jeg kan ikke sidde for længe ad gangen, ikke gå lange ture, ikke gøre rent eller anden fysisk aktivitet for længe ad gangen. Så skal jeg hvile – men jeg kan heller ikke sove hele dagen, for det gør også ondt.

Men den ene dag tager nu den anden alligevel.

efterår

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *