De gror som ukrudt…..

Begge piger gror som ukrudt. Elina er blevet meget større efter hun er levet storesøster. Hun er blevet højere og meget mere selvstændig. Hun har været semi blefri siden sommeren. Men hun har fået en ble på når hun skulle lave stort. Vi har i lang tid snakket om at hun skulle lave på toilettet i stedet for bleen, men først i weekenden lykkedes det. Hvorfor det lige pludselig lykkedes det vides ikke… Nu snakket hun om, at hun ikke vil have ble på om natten. Så nu skal vi i træning med at tisse af om aftenen inden sengetid og når vi voksne går i seng.

Hun er også vokset i længden, så mange af hendes elskede kjoler er blevet meget meget korte. Så moderen har prøvet at være i gang med at afprøve et mønster ( blot tegnet af efter yndlings-kjolen ) Den er ikke perfekt i halsen og det er min første gang med at sy i jersye og lave rib. Halsen skal gøres mindre, men den skal nok komme til at passe. Hvilket mønster fortrækker du til pigekjoler ? skal have afprøvet nogle flere.

2014-02-07 20.07.04

Lille Vibe er slet heller ikke så lille mere. Hun vokser også er allerede 7 uger og på vej ud af meget af hendes tøj i str. 62 – så stop dog med at vokse. Hun er som sin søster en meget vågen og stærk i sit blik når hun ikke sover. Hun sover godt om natten, men går for sent i seng Smiley, der blinker

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *